Oikeasti nopeeta ja helppoa

Perjantain koittaessa tehtiin siis oikeasti jotain nopeeta ja helppoa, tortellineja parmankinkun kanssa. Tarkoitus oli taas kerran tehdä yhden päivän ruoka, en kyllä oikein tiedä edes että miksi. Olisihan sen pidemmän kaavan ruoan voinut tehdä myös sunnuntaina.

 
2 pakettia juustotäytteisiä tortellineja
paketti parman kinkkua
1 Creme Bonjour valkosipuli ja yrtit
1 kerma
suolaa
pippuria

Keitä tortellinin pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Lisää kypsiin tortellineihin pilkottu parmankinkku, Creme Bonjour, kerma ja mausteet, kuumenna kiehuvaksi, mutta älä keitä. Voilà, so simple and still good. Tästä tulee 3-4 annosta.

Ja koska en nyt kehdannut pelkällä pastalla mennä, tein kreikkalaisen salaatin kylkeen; pussi salaattia, ½ rasiaa kirsikkatomaatteja, ½ pakettia Arla classic fetaa, 1 pieni tuore sipuli, oliiveja.

P.S. Pitäisiköhän noita omppuja alkaa nyppimään raakoina puusta alas, ettei niihin hukuta syksyllä.

Kommentit

Suositut tekstit