Näpertelyä nachojen kanssa
Meillä syödään nykyän tasaisesti muutaman kuukauden välein broileritäytteisiä nachoja. Ihan vaan siksi, että ne ovat ihan törky-hyviä! Alkuperäinen resepti löytyy täältä, mutta eihän tässä talossa koskaan tehdä mitään reseptistä suoraan :) Mitä meillä muutellaan, niin paprika jää pois (en voi syödä sitä) ja broilerina olen ainakin tähän asti käyttänyt fileitä pieniksi pilkottuna ja maustanut ne reippaasti. Noin muutoin olen noudatellut ohjetta. Paitsi ettei ne ihan kyllä valmiita ole 2-3 minuutissa sentään. Alkuperäisen reseptin kuva on paljon kauniimpi, maku kuitenkin lienee se ratkaisevin :)
P.S. Ihmiset olivat tämän päivän pyhän takia ostaneen Prisman tyhjäksi, ruoka loppuu ilmeisesti ihan just :P
300-400g broilerin fileetä pieniksi pilkottuna
sipuli
suolaa
pippuria
loraus bbq-öljyä
ripaus sokeria
bbq-öljyä nachoille
ranskankerma
texmex juustoraaste
pieni pussi pyöreitä nachoja
Pilko broileri ja sipuli ja paista ne kypsiksi ja mausta. Voitele nachot bbq-öljyllä ja laita broileria, nokare ranskankermaa ja juustoraastetta. Uunissa 225C 5-10 min, kunnes juusto on kunnolla sulanut.
Meidän pelti on aika iso, joten tuo määrä on ollut siihen passeli. Toki ranskankermaa voisi olla enemmän ja juustoraaste riittää juuri ja juuri. Melko nopeita tehdä, mutta aika näpertämistä toki. Kannattaa kokeilla, nämä ovat oikeasti hyviä!
P.S. Ihmiset olivat tämän päivän pyhän takia ostaneen Prisman tyhjäksi, ruoka loppuu ilmeisesti ihan just :P
Kommentit
Lähetä kommentti